This Is Not The New Bombaklats Video.

The Bombaklats are back! One of the most productive crews in the Netherlands comes through with a new edit. Filmed by Jan Maarten Sneep and Sami El Hassani it surely won’t disappoint. We need to mention that we’re pretty fucking hyped on the full Tim Zom section!

Featuring: Tim Zom, Robbin De Wit, Sebastiaan Vijverberg, Rob Maatman, Shajen Willems, Pascal Moelaert, Robin Pedro, Remco Stolze, Nassim Guammaz, Rendert Guiljam, Martijn Van Hemmen, Wouter de Jong, Thomas Wieringa, Sneep, Marcel Beemster, Bastiaan van Zadelhoff, Dennie Wagner, Niels vd Zeeuw, Sico Djermor, Billy Hoojendijk, Alexander Belhadj, Glen Fox, Youness Amrani, Kevin Vu, Adison Pedro, Rachid Addou, Joey Verberkt, Jeremy van der Eijk, Gijs Visser, Marc Francis vd Arend, Wouter Molenaar, Bert Roeterdink, Jelle Maatman, Lex vad der Does, Dirk Middelkoop, Marc Bolhuis, Justin Wagener and Jamy van Holstei.

Edited by Jan Maarten Sneep